x

A sütik igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészést. Az "Elfogadom" gombra kattintva elfogadhatja a használatukat, a "Beállítások módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatja, hogy milyen sütiket szeretne engedélyezni. Bővebb információ az adatkezelési tájékoztatóban.

Termékek Menü
+36-92-707-630

Adatkezelési tájékoztató

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

AZ ÉRINTETT TERMÉSZETES SZEMÉLY JOGAIRÓL

SZEMÉLYES ADATAI KEZELÉSE VONATKOZÁSÁBAN

 

AZ ADATKEZELŐ MEGNEVEZÉSE

 

E tájékoztatás kiadója, egyben az Adatkezelő:

Cégnév: Technoroll Kft.

Székhely: 8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 10.

Cégjegyzékszám: 20-09-060545

Adószám: 10544051-2-20

Képviselő: Béli György

Telefonszám: +36-92 707-630

Fax: +36-92 549-822

E-mail cím: technoroll@technoroll.hu

Honlap: www.technorollshop.hu

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-117118/2017.

(a továbbiakban: Társaság)

 

ADATFELDOLGOZÓK MEGNEVEZÉSE

 

Adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat kezel;

 

Az adatfeldolgozó igénybevételéhez nem kell az érintett előzetes beleegyezése, de szükséges a tájékoztatása. Ennek megfelelően a következő tájékoztatást adjuk:

 

Megbízott adatfeldolgozók, elérhetőségük és a megbízásuk célja

 

Szolgáltatás

Cél

Cég neve

Cég címe

Cég email címe

Cég telefonszáma

Futárszolgálat

A vásárlókhoz eljuttatják a csomagokat, szükség esetén telefonon felveszik a kapcsolatot a vásárlóval

Express One Kft.

1239 Budapest, Európa utca 12.

ugyfelszolgalat@expressone.hu

36 1 8 777 400

Mail szerver bérlés, plusz tárhely bérlés egyéb webáruházainkhoz

A szerver tárolja a rendelésvisszaigazoló emaileket, vevői kommunikációkat, rendeléseket, emailen keresztül történő rendeléseket, plusz az egyéb webshopjaink teljes adminfelületét

Zalaszám Informatika Kft.

8900 Zalaegerszeg, Mártírok útja 53.

info@zalaszam.hu

36-92 707-630

Shoprenter webshop szerver

Nyilvántartja a rendeléseket, hírlevél feliratkozókat, futtatja a webshop admin felületét

ShopRenter.hu Kft.

4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.

info@shoprenter.hu

36-1/234-5012

Webshop fejlesztő

Nyilvántartja a rendeléseket, hírlevél feliratkozókat, futtatja a webshop admin felületét

Zalabit Számítógépes Szolgáltató Bt.

8900 Zalaegerszeg, Szent István utca 20

info@assembly.hu

36-20/345 5136

Készletkezelő, számlázó szoftver fejlesztők

Nyilvántartja a rendeléseket

Next Software Kft.

1119 Budapest Pajkos u. 28.

nextsw@nextsw.hu

36-1/208-4643

Rendszergazda szolgáltatást végzők

A karbantartási folyamatok során ráláthatnak az adatokra

Procomp Kft.

8900 Zalaegerszeg, Bozsoki u. 3.

procomp@procompkft.hu

36 92 550-373

Online fizető rendszer

Kártyás fizetési lehetőség biztosítása

B‐Payment Zrt.

1132 Budapest, Váci út 4. 1. alb

ugyfelszolgalat@b‐payment.hu

36 1 793 6776

Árösszehasonlító oldal

Követi a vásárlót a neten, hogy nyilván tudja tartani azokat a rendeléseket, amelyek rajta keresztül érkeznek

Naspers OCS Hungary Kft.

1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.

info@arukereso.hu

36 1 370-0553

Árösszehasonlító oldal

Követi a vásárlót a neten, hogy nyilván tudja tartani azokat a rendeléseket, amelyek rajta keresztül érkeznek

guenstiger.de GmbH

Németország, D-20459 Hamburg, Deichstraße 34

info@argep.hu

 

Árösszehasonlító oldal

Követi a vásárlót a neten, hogy nyilván tudja tartani azokat a rendeléseket, amelyek rajta keresztül érkeznek

InVenturio Zrt.

6800 Hódmezővásárhely, Kaszap utca 6. III. em. 7.

info@olcsobbat.hu

 

Árösszehasonlító oldal

Követi a vásárlót a neten, hogy nyilván tudja tartani azokat a rendeléseket, amelyek rajta keresztül érkeznek

Syncnet Kft.

1097 Budapest Gubacsi út 30/A 1. em. 1.a.

info@olcso.hu

 

Google Analytics

Forgalmi adatok

Google Ireland Limited

Gordon Ház, Barrow Street, Dublin, D04 E5W5, Dublin

googleirelandlobbyingreturn-external@google.com

01 5431000

 

A Társaság, az általa kezelt adatok feldolgozására külső adatfeldolgozót abban az esetben

vehet igénybe, ha az adatfeldolgozó tevékenysége, illetve az adatfeldolgozás során használt

rendszer a Szabályzatban meghatározott adatvédelmi és adatbiztonsági követelményeknek

megfelel.

 

A Társaság és az adatfeldolgozó között létrejövő szerződés részét kell képezze azon

rendelkezés, hogy az adatfeldolgozó az adatvédelmi és adatbiztonsági előírásokat tudomásul

veszi, és tevékenysége során betartja, illetőleg ennek ellenőrzésére a Társaság jogosult.

 

Személyes adatok kezelésének alapelvei

Személyes adat kizárólag az érintett hozzájárulásával, illetőleg törvény vagy – törvényben

meghatározott körben – helyi önkormányzati rendelet alapján kezelhető.

Személyes adatot csak meghatározott célhoz kötötten lehet kezelni.

Személyes adat kezeléséről az érintettet ellenőrizhető módon tájékoztatni kell.

A kezelt személyes adatoknak meg kell felelniük az alábbi követelményeknek:

a) felvételük és kezelésük tisztességes és törvényes;

b) pontosak, teljesek és, ha szükséges időszerűek;

c) tárolásuk módja alkalmas arra, hogy az érintettet csak a tárolás céljához szükséges

ideig lehessen azonosítani.

A statisztikai célú adatkezelés során csak olyan formában adható át személyes adat,

amely egyértelműen kizárja az adat érintettel való összefüggésbe hozását.

A Társaság az érintett hozzájárulása során három konjunktív módon kapcsolódó tartalmi

elemet nélkülözhetetlennek tart: önkéntesség; határozottság, megfelelő tájékozottság

 

Felvételre jelentkező munkavállalók adatainak kezelése, pályázatok, önéletrajzok

 

A kezelhető személyes adatok köre: a természetes személy neve, születési ideje, helye, anyja neve, lakcím és távolság a fizikai irodától, képesítési adatok, fénykép, telefonszám, e-mail cím, a jelentkezőről készített munkáltatói feljegyzés (ha van), önéletrajz, motivációs levél, próba feladat kitöltése, kompetenciák, készségek a pozíció betöltéséhez, személyiség jellemzők és viselkedési stílus a csapatba illeszkedés szempontjából.  

 

A személyes adatok kezelésének célja: jelentkezés, pályázat elbírálása, a kiválasztottal munkaszerződés kötése. Az érintettet tájékoztatást kap arról, ha a munkáltató nem őt választotta az adott állásra.

 

Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása, egyértelműen ráutaló magatartása.

 

A személyes adatok tárolásának időtartama: A jelentkezés, pályázat elbírálásáig. A ki nem választott jelentkezők személyes adatait törölni kell. Törölni kell annak adatait is, aki jelentkezését, pályázatát visszavonta.

 

(6) Az adatkezelő csak az érintett kifejezett, egyértelmű és önkéntes hozzájárulása alapján őrizheti meg a pályázatokat, feltéve, ha azok megőrzésére a jogszabályokkal összhangban álló adatkezelési célja elérése érdekében szükség van. E hozzájárulást a felvételi eljárás lezárását követően kell kérni a jelentkezőktől.

 

SZERZŐDÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ ADATKEZELÉSEK

 

Szerződő partnerek adatainak kezelése – vevők, szállítók nyilvántartása

 

A Társaság szerződés teljesítése jogcímén a szerződés megkötése, teljesítése, megszűnése, szerződési kedvezmény nyújtása céljából kezeli a vele vevőként, szállítóként szerződött természetes személy nevét, anyja nevét, lakcímét, adóazonosító jelét. Ezen adatkezelés jogszerűnek minősül akkor is, ha az adatkezelés a szerződés megkötését megelőzően az érintett kérésére történő lépések megtételéhez szükséges. A személyes adatok kezelésének időtartama: a szerződés megszűnését követő 5 év.

 

Az érintettel az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés a szerződés teljesítése jogcímén alapul, az a tájékoztatás történhet a szerződésben is.

 

Az érintettet személyes adatai adatfeldogozó részére történő átadásáról tájékoztatni kell.

 

Jogi személy ügyfelek, vevők, szállítók természetes személy képviselőinek elérhetőségi adatai

 

A kezelhető személyes adatok köre: a természetes személy neve, címe, telefonszáma, e-mail címe.

A személyes adatok kezelésének célja: a Társaság jogi személy partnerével kötött szerződés teljesítése, üzleti kapcsolattartás, jogalapja: az érintett hozzájárulása vagy szerződésből adódó kötelezettség.

 

A személyes adatok tárolásának időtartama: az üzleti kapcsolat, illetve az érintett képviselői minőségének fennállását követő 3 évig.

 

ÖSSZEFOGLALÓ TÁJÉKOZTATÁS AZ ÉRINTETT JOGAIRÓL

 

E fejezetben az áttekinthetőség és átláthatóság kedvéért röviden összefoglaljuk az érintett jogait, amelyek gyakorlására vonatkozó részletes tájékoztatást a következő fejezetben adjuk meg.

 

Előzetes tájékozódáshoz való jog

Az érintett jogosult arra, hogy az adatkezeléssel összefüggő tényekről és információkról az adatkezelés megkezdését megelőzően tájékoztatást kapjon.

Jelen tájékoztató mellett az alábbi elérhetőségen kérhet további információt: email cím: technoroll@technoroll.hu, telefonszám: +36-92 707-630

 

Az érintett hozzáférési joga

Az érintett jogosult arra, hogy az Adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha ilyen adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz és a Rendeletben meghatározott kapcsolódó információkhoz hozzáférést kapjon.

Amennyiben regisztrált felhasználó az alábbi linken tájékozódhat bejelentkezés után: https://technorollshop.hu/index.php?route=account/login#/login

Amennyiben nem regisztrált felhasználónk úgy a következő email címen kérjük jelezze igényét: technoroll@technoroll.hu

 

A helyesbítéshez való jog

Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül helyesbítse a rá vonatkozó pontatlan személyes adatokat. Figyelembe véve az adatkezelés célját, az érintett jogosult arra, hogy kérje a hiányos személyes adatok – egyebek mellett kiegészítő nyilatkozat útján történő – kiegészítését.

Amennyiben regisztrált felhasználó az alábbi linken helyesbítheti adatait bejelentkezés után: https://technorollshop.hu/index.php?route=account/login#/login

Amennyiben nem regisztrált felhasználónk úgy a következő email címen kérjük jelezze igényét: technoroll@technoroll.hu

 

A törléshez való jog („az elfeledtetéshez való jog”)

Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat, az Adatkezelő pedig köteles arra, hogy az érintettre vonatkozó személyes adatokat indokolatlan késedelem nélkül törölje, ha a Rendeletben meghatározott indokok valamelyike fennáll.

Amennyiben regisztrált felhasználó az alábbi linken törölheti adatait bejelentkezés után: https://technorollshop.hu/index.php?route=account/login#/login

Amennyiben nem regisztrált felhasználónk úgy a következő email címen kérjük jelezze igényét: technoroll@technoroll.hu

 

Az adatkezelés korlátozásához való jog

Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő korlátozza az adatkezelést, ha a rendeletben meghatározott feltételek teljesülnek.

A korlátozáshoz való jogát minden érintett a következő email-címen érvényesítheti.

technoroll@technoroll.hu

 

A személyes adatok helyesbítéséhez vagy törléséhez, illetve az adatkezelés korlátozásához kapcsolódó értesítési kötelezettség

Az Adatkezelő minden olyan címzettet tájékoztat valamennyi helyesbítésről, törlésről vagy adatkezelés-korlátozásról, akivel, illetve amellyel a személyes adatot közölték, kivéve, ha ez lehetetlennek bizonyul, vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel. Az érintettet kérésére az Adatkezelő tájékoztatja e címzettekről.

 

Az adathordozhatósághoz való jog

A Rendeletben írt feltételekkel az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa egy Adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik Adatkezelőnek továbbítsa anélkül, hogy ezt akadályozná az az Adatkezelő, amelynek a személyes adatokat a rendelkezésére bocsátotta.

Az adatokat az Adatkezelő minden esetben txt, vagy csv formátumban adja át az érintettnek, vagy az érintett által igényelt adatkezelőnek. Az adatkezelő kiköti, hogy átadott adatok további biztonságáért nem felel az átadást követően.

Az adathordozhatósághoz való jogát az érintett a következő elérhetőségen érvényesítheti: technoroll@technoroll.hu

 

A tiltakozáshoz való jog

Az érintett jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon személyes adatainak a Rendelet 6. cikk (1) bekezdésének e) pontján (az adatkezelés közérdekű vagy az Adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlásának keretében végzett feladat végrehajtásához szükséges) vagy f) pontján (az adatkezelés az Adatkezelő vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükség.

 

Társaságunk minden érintett jogi igényét abban az esetben tudja teljesíteni, ha azt azonosítani tudta, neve és email címe vagy neve és egyéb adata alapján.

 

Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást

Az érintett jogosult arra, hogy ne terjedjen ki rá az olyan, kizárólag automatizált adatkezelésen – ideértve a profilalkotást is – alapuló döntés hatálya, amely rá nézve joghatással járna vagy őt hasonlóképpen jelentős mértékben érintené.

 

Korlátozások

Az Adatkezelőre vagy adatfeldolgozóra alkalmazandó uniós vagy tagállami jog jogalkotási intézkedésekkel korlátozhatja a 12–22. cikkben és a 34. cikkben foglalt, valamint a 12–22. cikkben meghatározott jogokkal és kötelezettségekkel összhangban

 

Az érintett tájékoztatása az adatvédelmi incidensről

Ha az adatvédelmi incidens valószínűsíthetően magas kockázattal jár a természetes személyek jogaira és szabadságaira nézve, az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül tájékoztatja az érintettet az adatvédelmi incidensről.

 

A felügyeleti hatóságnál történő panasztételhez való jog (hatósági jogorvoslathoz való jog)

 

Az érintett jogosult arra, hogy panaszt tegyen egy felügyeleti hatóságnál – különösen a szokásos tartózkodási helye, a munkahelye vagy a feltételezett jogsértés helye szerinti tagállamban –, ha az érintett megítélése szerint a rá vonatkozó személyes adatok kezelése megsérti a Rendeletet.

 

A felügyeleti hatósággal szembeni hatékony bírósági jogorvoslathoz való jog

 

Minden természetes és jogi személy jogosult a hatékony bírósági jogorvoslatra a felügyeleti hatóság rá vonatkozó, jogilag kötelező erejű döntésével szemben, vagy ha a felügyeleti hatóság nem foglalkozik a panasszal, vagy három hónapon belül nem tájékoztatja az érintettet a benyújtott panasszal kapcsolatos eljárási fejleményekről vagy annak eredményéről.

 

Az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval szembeni hatékony bírósági jogorvoslathoz való jog

 

Minden érintett hatékony bírósági jogorvoslatra jogosult, ha megítélése szerint a személyes adatainak e rendeletnek nem megfelelő kezelése következtében megsértették az e rendelet szerinti jogait.

 

A felügyeleti hatóságnál történő panasztételhez való jog

 

1. Az egyéb közigazgatási vagy bírósági jogorvoslatok sérelme nélkül, minden érintett jogosult arra, hogy panaszt tegyen egy felügyeleti hatóságnál – különösen a szokásos tartózkodási helye, a munkahelye vagy a feltételezett jogsértés helye szerinti tagállamban –, ha az érintett megítélése szerint a rá vonatkozó személyes adatok kezelése megsérti e rendeletet.

2. Az a felügyeleti hatóság, amelyhez a panaszt benyújtották, köteles tájékoztatni az ügyfelet a panasszal kapcsolatos eljárási fejleményekről és annak eredményéről, ideértve azt is, hogy a Rendelet  78. cikk alapján az ügyfél jogosult bírósági jogorvoslattal élni.

 

Panasztétel az adatkezelőnél

 

Név: Technoroll Kft

Email cím: technoroll@technoroll.hu

Telefonszám: +36-92 707-630

 

Felügyeleti Hatóság elérhetősége:

Név:  Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

Telefon: +36 (1)391-1400

URL: http://naih.hu

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

 

A felügyeleti hatósággal szembeni hatékony bírósági jogorvoslathoz való jog

 

1.  Az egyéb közigazgatási vagy nem bírósági útra tartozó jogorvoslatok sérelme nélkül, minden természetes és jogi személy jogosult a hatékony bírósági jogorvoslatra a felügyeleti hatóság rá vonatkozó, jogilag kötelező erejű döntésével szemben.

2.   Az egyéb közigazgatási vagy nem bírósági útra tartozó jogorvoslatok sérelme nélkül, minden érintett jogosult a hatékony bírósági jogorvoslatra, ha a Rendelet  55. vagy 56. cikk alapján illetékes felügyeleti hatóság nem foglalkozik a panasszal, vagy három hónapon belül nem tájékoztatja az érintettet a 77. cikk alapján benyújtott panasszal kapcsolatos eljárási fejleményekről vagy annak eredményéről.

3.   A felügyeleti hatósággal szembeni eljárást a felügyeleti hatóság székhelye szerinti tagállam bírósága előtt kell megindítani.

 

4.   Ha a felügyeleti hatóság olyan döntése ellen indítanak eljárást, amellyel kapcsolatban az egységességi mechanizmus keretében a Testület előzőleg véleményt bocsátott ki vagy döntést hozott, a felügyeleti hatóság köteles ezt a véleményt vagy döntést a bíróságnak megküldeni.

(Rendelet 78. cikk)

 

Az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval szembeni hatékony bírósági jogorvoslathoz való jog

 

A rendelkezésre álló közigazgatási vagy nem bírósági útra tartozó jogorvoslatok – köztük a felügyeleti hatóságnál történő panasztételhez való, Rendelet 77. cikk szerinti jog – sérelme nélkül, minden érintett hatékony bírósági jogorvoslatra jogosult, ha megítélése szerint a személyes adatainak e rendeletnek nem megfelelő kezelése következtében megsértették az e rendelet szerinti jogait.

 

Az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval szembeni eljárást az adatkezelő vagy az adatfeldolgozó tevékenységi helye szerinti tagállam bírósága előtt kell megindítani. Az ilyen eljárás megindítható az érintett szokásos tartózkodási helye szerinti tagállam bírósága előtt is, kivéve, ha az adatkezelő vagy az adatfeldolgozó valamely tagállamnak a közhatalmi jogkörében eljáró közhatalmi szerve.

 

AZ ÉRINTETT KÉRELMÉNEK ELŐTERJESZTÉSE, AZ ADATKEZELŐ INTÉZKEDÉSEI

 

Az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül, de mindenféleképpen a kérelem beérkezésétől számított egy hónapon belül tájékoztatja az érintettet a jogai gyakorlására irányuló kérelme nyomán hozott intézkedésekről.

 

Szükség esetén, figyelembe véve a kérelem összetettségét és a kérelmek számát, ez a határidő további két hónappal meghosszabbítható. A határidő meghosszabbításáról az Adatkezelő a késedelem okainak megjelölésével a kérelem kézhezvételétől számított egy hónapon belül tájékoztatja az érintettet.

 

Ha az érintett elektronikus úton nyújtotta be a kérelmet, a tájékoztatást lehetőség szerint elektronikus úton kell megadni, kivéve, ha az érintett azt másként kéri.

 

Ha az Adatkezelő nem tesz intézkedéseket az érintett kérelme nyomán, késedelem nélkül, de legkésőbb a kérelem beérkezésétől számított 30 napon belül tájékoztatja az érintettet az intézkedés elmaradásának okairól, valamint arról, hogy az érintett panaszt nyújthat be valamely felügyeleti hatóságnál, és élhet bírósági jogorvoslati jogával.

 

Az Adatkezelő a  Rendelet 13. és 14. cikk szerinti információkat és az érintett jogairól szóló tájékoztatást (Rendelt 15-22. és 34. cikk)  és intézkedést díjmentesen biztosítja. Ha az érintett kérelme egyértelműen megalapozatlan vagy – különösen ismétlődő jellege miatt – túlzó, az Adatkezelő, figyelemmel a kért információ vagy tájékoztatás nyújtásával vagy a kért intézkedés meghozatalával járó adminisztratív költségekre:

a) 5000  Ft összegű díjat számíthat fel, vagy

b) megtagadhatja a kérelem alapján történő intézkedést.

A kérelem egyértelműen megalapozatlan vagy túlzó jellegének bizonyítása az Adatkezelőt terheli.

 

Ha az Adatkezelőnek megalapozott kétségei vannak a kérelmet benyújtó természetes személy kilétével kapcsolatban, további, az érintett személyazonosságának megerősítéséhez szükséges információk nyújtását kérheti.

 

ADATBIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

 

Az érintett személyes adatainak védelmére az Adatkezelő megfelelő

információbiztonsági szabályozást tart hatályban, amely leírja az adatbiztonsági

alapelvek alkalmazásának módjait és feltételeit.

Az Adatkezelő

  • az adatokat megfelelő intézkedésekkel védi a véletlen vagy jogellenes

megsemmisítés, elvesztés, megváltoztatás, sérülés, jogosulatlan nyilvánosságra

hozatal vagy az azokhoz való jogosulatlan hozzáférés ellen.

  • a személyes adatokat bizalmas adatként minősíti és kezeli, a munkavállalókkal a

személyes adatok kezelésére vonatkozóan titoktartási kötelezettséget ír elő,

  • a személyes adatokhoz való hozzáférést jogosultsági szintek megadásával

korlátozza.,

  • az informatikai rendszereket tűzfallal védi, és vírusvédelemmel látja el,

  • az elektronikus adatfeldolgozást, nyilvántartást számítógépes program útján végzi,

amely megfelel az adatbiztonság követelményeinek. A program biztosítja, hogy az

adatokhoz csak célhoz kötötten, ellenőrzött körülmények között csak azon személyek

férjenek hozzá, akiknek a feladataik ellátása érdekében erre szükségük van,

  • a személyes adatok védelme érdekében gondoskodik az elektronikus úton

folytatott bejövő és kimenő kommunikáció ellenőrzéséről,

  • biztosítja az adatok és az azokat hordozó eszközök, iratok megfelelő fizikai

védelmét.

  • A folyamatban levő munkavégzés, feldolgozás alatt levő iratokhoz csak az illetékes

ügyintézők férhetnek hozzá, a személyzeti, a bér- és munkaügyi és egyéb személyes

adatokat tartalmazó iratokat biztonságosan elzárva kell tartani.

 

Vélemény írása

Az egyes termékekkel kapcsolatos vélemények írásához, illetve egyéb fórumbejegyzés elküldéséhez nem mindig szükséges a regisztráció, ez esetben a vásárlónak csak a nevét és az e-mail címét kell megadnia. A név, az e-mail cím és a termékkel kapcsolatos vélemény nyilvánosságra kerül, így csak abban az esetben írjon véleményt, amennyiben ezt elfogadja. A közzététel számára megadott név és e-mail cím valódiságáért a fórumot üzemeltető nem felelős.

A termékekről írt kritikák és egyéb kapcsolódó vélemények minden esetben a felhasználók álláspontját tükrözik, tartalmukért az Üzemeltető nem vállal felelősséget. Az Üzemeltető fenntartja a jogot a közízlést, üzleti érdekeit vagy jogszabály sértő vélemények törlésére.

 

Egyéb adatkezelési tevékenység

 

A Társaság oldalán történő regisztráció:

 

Kezelt adatok

Időtartam

Név

3 év vagy hozzájárulás visszavonása

Telefonszám

3 év vagy hozzájárulás visszavonása

Szállítási cím

3 év vagy hozzájárulás visszavonása

Számlázási cím

3 év vagy hozzájárulás visszavonása

Email

3 év vagy hozzájárulás visszavonása

 

Hírlevél igénylés

 

Az Üzemeltető jogosult a felhasználó részére hírlevelet vagy egyéb reklám levelet küldeni, amennyiben a felhasználó a regisztrációkor a megfelelő adatai megadásával ehhez előzetesen, egyértelműen, kifejezetten és önkéntesen hozzájárult. Az Üzemeltető nem köteles ellenőrizni, hogy a felhasználó által a regisztrációkor illetőleg a hozzájárulás megadásakor megadott adatok valósak, illetőleg helytállóak.

Az webáruházunkban a regisztráció mellett egyéb módon is igényelhető hírlevél. Amennyiben a látogató még nem regisztrált vásárló, akkor az oldalsó Hírlevél ablakban megadhatja e-mail címét, nevét, esetlegesen lakcímét. A feliratkozás gombra klikkelve elfogadja, hogy hírlevelet küldjünk a részére. A hírlevél feliratkozás a felhasználó által bármikor törölhető. Webáruházunk törekszik olyan automata rendszer alkalmazására, amely lehetővé teszi, hogy a törlés iránti igény egyetlen gombnyomással automatikusan megvalósuljon.

Közösségi irányelvek / Adatkezelés a Társaság Facebook oldalán

 

A Társaság termékei, szolgáltatásai megismertetése, népszerűsítése céljából Facebook oldalt tart fenn.

 

A Társaság Facebook oldalon felett kérdés nem minősül hivatalosan benyújtott panasznak.  

 

A Társaság Facebook oldalán a látogatók által közzétett személyes adatokat a Társaság nem kezeli.

 

A látogatókra a Facebook Adatvédelmi- és Szolgáltatási Feltételei irányadók.

 

Jogellenes, vagy sértő tartalom publikálása esetén a Társaság előzetes értesítés nélkül kizárhatja az érintettet a tagok közül, vagy törölheti hozzászólását.

 

A Társaság nem felel a Facebook felhasználók által közzétett jogszabályt sértő adattartalmakért, hozzászólásokért. A Társaság nem felel semmilyen, a Facebook működéséből adódó hibáért, üzemzavarért vagy a rendszer működésének megváltoztatásából fakadó problémáért.

 

Látogatói adatkezelés a Társaság honlapján  

 

A Sütik (cookie-k) rövid adatfájlok, melyeket a meglátogatott honlap helyez el a felhasználó számítógépén. A cookie célja, hogy az adott infokommunikációs, internetes szolgáltatást megkönnyítse, kényelmesebbé tegye. Számos fajtája létezik, de általában két nagy csoportba sorolhatóak. Az egyik az ideiglenes cookie, amelyet a honlap csak egy adott munkamenet során (pl.: egy internetes bankolás biztonsági azonosítása alatt) helyez el a felhasználó eszközén, a másik fajtája az állandó cookie (pl.: egy honlap nyelvi beállítása), amely addig a számítógépen marad, amíg a felhasználó le nem törli azt. Az Európai Bizottság irányelvei alapján cookie-kat [kivéve, ha azok az adott szolgáltatás használatához elengedhetetlenül szükségesek] csak a felhasználó engedélyével lehet a felhasználó eszközén elhelyezni. 

 

A felhasználó hozzájárulását nem igénylő sütik esetében a honlap első látogatása során kell tájékoztatást nyújtani. Nem szükséges, hogy a sütikre vonatkozó tájékoztató teljes szövege megjelenjen a honlapon, elegendő, ha a honlap üzemeltetői röviden összefoglalják a tájékoztatás lényegét, és egy linken keresztül utalnak a teljes körű tájékoztató elérhetőségére.

 

A hozzájárulást igénylő sütik esetében a tájékoztatás kapcsolódhat a honlap első látogatásához is abban az esetben, ha a sütik alkalmazásával együtt járó adatkezelés már az oldal felkeresésével megkezdődik. Amennyiben a süti alkalmazására a felhasználó által kifejezetten kért funkció igénybevételéhez kapcsolódik, akkor a tájékoztatás is megjelenhet e funkció igénybevételéhez kapcsolódóan. Ebben az esetben sem szükséges az, hogy a sütikre vonatkozó tájékoztató teljes szövege megjelenjen a honlapon, elegendő egy rövid összefoglaló a tájékoztatás lényegéről, és egy linken keresztül utalás a teljes körű tájékoztató elérhetőségére.

 

Adatkezelés a Társaság webáruházában

 

A Társaság által működtetett webáruházban történő vásárlás szerződésnek minősül, figyelemmel az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A.§-ára, és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletre is. Webáruházban történő vásárlás esetén az adatkezelés jogcíme a szerződés.

 

A Társaság a szolgáltató az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése céljából kezelheti a webáruházban regisztráló, vásárló azonosításához szükséges természetes személyazonosító adatokat és lakcímet a 2001. évi CVIII. törvény 13/A.§(1) bekezdés jogcímén, továbbá hozzájárulás jogcímén a telefonszámát, e-mail címét, bankszámlaszámát, online azonosítóját.

 

A Társaság számlázás céljából kezelheti az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos természetes személyazonosító adatokat, lakcímet, valamint a szolgáltatás igénybevételének időpontjára, időtartamára és helyére vonatkozó adatokat, a 2001. évi CVIII. törvény 13/A.§(2) bekezdés jogcímén.

 

A személyes adatok címzettjei, illetve a címzettek kategóriái: a Társaság ügyfélszolgálattal, marketing tevékenységével  kapcsolatos feladatokat ellátó munkavállalói, adatfeldolgozóként, a Társaság adózási, könyvviteli feladatait ellátó vállalkozás munkavállalói, az adó és számviteli kötelezettségek teljesítése céljából,  a Társaság IT szolgáltatója munkavállalói a tárhelyszolgáltatás teljesítése céljából, a futárszolgálat munkavállalói a szállítási adatok (név, cím, telefonszám) vonatkozásában.

 

A személyes adatok kezelésének időtartama: a regisztráció / szolgáltatás fennállásáig, vagy az érintett hozzájárulása visszavonásáig (törlési kérelméig), vásárlás esetén a vásárlás évét követő 5 évig.

Társaságunk honlapja a weboldal használata során a látogatóról, illetve az általa böngészésre használt eszközről az alábbi adatokat rögzíti és kezeli:

 

Cookie táblázat

 

Süti neve

Süti biztosítója

Célja

Gyűjtött adatok

Ezen adatok megosztása

Süti időtartama

A sütikiszolgáló adatvédelmi szabályzata

Igen

Google Analytics

Google Analytics egy a Google Inc.

által biztosított webes elemzési

szolgáltatás. A Google Analytics

sütiket használva segít számunkra

elemezni, hogy a látogatók miként

használják webhelyünket. A Google

ezen információk segítségével felméri hogy Ön hogyan használja a

webhelyet, jelentéseket készít

számunkra a webhelyen végzett

tevékenységekről, és a webhelyen

végzett tevékenységekkel, valamint

az internethasználattal kapcsolatos

egyéb szolgáltatásokat biztosít

számunkra.

Névtelen:

Hirdetésmegtekintések, elemzési

adatok, böngészőinformációk,

sütiadatok, dátum/idő, demográfiai

adatok, hardver/szoftver típusa,

internetszolgáltató, interakciós adatok,

oldalmegtekintések, kiszolgálótartományok

Személyes adatok:

IP-cím, keresési előzmények, helyalapú adatok, eszközazonosító,

név, cím, telefonszám, e-mail-

cím,

bejelentkezés, IP-cím, egyedi

eszközazonosító

Az

aggregált adatokat

megosztjuk harmadik felekkel.

A névtelen adatokat megosztjuk

harmadik felekkel.

A személyes adatokat

megosztjuk harmadik felekkel.

Ez egy állandó

süti, amely 2

éven belül lejár.

Minden új

látogatáskor a

lejárati időtartam

2 évre frissül.

https://policies.google.com/privacy?hl=en

 

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a Technoroll Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A Technoroll Kft oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Aki a webáruházunkban regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

Adatvédelmi nyilatkozat hatályos: 2018. május 23. napjától visszavonásig.

 

Technoroll Kft